Cisco 350-030 Demo, Latest Cisco 350-030 Real Exam Questions And Answers Latest Version PDF&VCE

Flydumps Cisco 350-030 exam material details are researched and created by the Most Professional Certified Authors who are regularly using current exams experience to create precise and logical dumps.You can get questions and answers from many other websites or books,but logic is the main key of success,and Flydumps will give you this key of success.

QUESTION: 1
ACME is migrating from Exchange 5.5 to Exchange 2000. They have setup an Exchange Mixed- Mode Environment. Which of the following statements regarding integrating Unity into this environment are correct?
A. The partner server must be an Exchange 2000 server for Unity to service both Exchange 5.5 and Exchange 2000 mailboxes.
B. One Unity server partners with an Exchange 2000 server and one Unity server partners with an Exchange 5.5 server. Digital networking is used to forward messages between the systems.
C. The Unity server can support multiple Exchange 5.5 organizations but only one Exchange 2000 domain.
D. The Unity server must be voice-mail only until the Exchange migration is complete.
Answer: A

QUESTION: 2
Which two of the following attributes would correctly describe H.323? (Choose 2)
A. Peer-to-Peer
B. Master/Slave
C. Uses a Proxy Server to communicate with Cisco CallManager
D. Centralized dial plan management
E. Intelligent Endpoints
Answer: A, E

QUESTION: 3
There are customer complaints about voice quality between IP Phones. What could be the potential problem? (Assume that all switchports are configured to trust DSCP and that the WAN link is less than 768 kbps).
A. It is NOT possible to configure multiple DSCP matches in one statement under ‘class-map’. So, the packets that are marked as DSCP=5 by IP phones are not going through priority queue. Instead, it is going through ‘default queue ‘. So, IP phone packets are getting delayed. Thus, it caused the voice quality problem.
B. It is possible to configure only TWO DSCP matches in one statement under ‘class- map’. Due to this invalid config the packets that are marked as DSCP=5 by IP phones are not going through priority queue. Instead, it is going through ‘default queue ‘. So, IP phone packets are getting delayed. Thus, it caused the voice quality problem.
C. It is possible to configure multiple DSCP matches in one statement under a given class- map. Since the “voice-qos” class is matching three different DSCP values, they are all being assigned to the same “priority” queue, where they are processed in a FIFO manner, which is causing excessive delays on the slow-speed WAN link.
D. None of the above.
Answer: C

QUESTION: 4
Unity extensions will increase the Active Directory size by approximately what percent?
A. 5
B. 10
C. 15
D. 20
Answer: B
QUESTION: 5

Which string is not a valid route pattern on Cisco Unified Communication Manager?

A. [email protected]
B. 123. C. 123* D. 123$ E. 123?
Answer: D
Explanation:
The valid route pattern caharacters are [ ^ 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 – ] + ? ! X * # + . @
QUESTION: 6
Which two of these are possible reasons why a JTAPI subsystem might have the status PARTIAL_SERVICES? (Choose three)
A. Cisco Unified Contact Center is not able to resolve the host name of Cisco Unified Communications Manager.
B. A referenced CTI Route Point is not associated with the JTAPI user.
C. The JTAPI user password is not correct.
D. There is an error in one of the scripts being loaded.
Answer: B, C, D

QUESTION: 7
Which two codecs provide built in VAD? (Choose two)
A. G.711 mu-law
B. G722-64K
C. G.723.1 Annex A D. G.726

E. G. 729
F. G. 729 Annex B
Answer: C, F
Explanation:
This VAD-CNG mechanism can be used with any speech codec, without built in VAD- CNG algorithm, like ITU-T G.711, G.726, G.727, G.728 etc
QUESTION: 8

Refer to the exhibit.

Which of following three messages could be sent by the UAC in response to the 180Ringing? (Choose three)
A. PRACK
B. ACK
C. BYE
D. CANCEL

E. INVITE
Answer: B, C, D
QUESTION: 9
Refer to the exhibit.

In this IPv4 packets, which bits in the ToS bytes are used for ECN?
A. bits 0, 1
B. bits 0, 1, 2
C. bits 2, 3, 4
D. bits 5, 6, 7
Answer: A

QUESTION: 10
Which two statements about the H.323 Fast Connect (also known as fast start) procedure are not correct? (Choose four)

A. Fast Connect was introduced in H.323 version 2. B. Fast Connect was introduced in
H.323 version 3.
C. Fast Connect Open Logical Channel elements can only be carried in H.225 call setup and call connect messages.
D. Fast Connect Open Logical Channel elements can be carried in H.225 facility messages. E. The Fast Connect proposal can be refused by the receiving H.323 endpoint.
F. Fast Connect allows logical channel negotiations earlier in the H.225 stage.
Answer: B, C, D, F
QUESTION: 11
Which E1 time stats are used to carry encoded voice only?
A. time slots 0 to 31
B. time slots 0 to 15, and 17 to 31
C. time slots 1 to 32
D. time slots 1 to 15, and 17 to 31
E. time slots 0 to 15, and 17 to 32
Answer: B
QUESTION: 12
Refer to the exhibit.

Which dial peer will the Cisco IOS voice gateway match if an incoming call with a called number of 100 arrives at this T1 PR1 port?

A. dial-peer voice 2
B. dial-peer voice 3
C. dial-peer voice 5
D. dial-peer voice 8
E. None of above
Answer: B
QUESTION: 13
Refer to the exhibit.

In this 802.1Q tagged Ethernet frame, which block of bits, labeled A, B, C and D, is used as TPID?
A. A.
B. B
C. C
D. D
Answer: A

QUESTION: 14
Which three attributes correctly describe aspects of SIP? (Choose three)
A. peer-to-peer
B. Master/Slave
C. call preservation on gateway failover from one Unified Communications Manager server to another
D. communication with Unified Communications Manager handled via a proxy server
E. centralized dial plan management
F. intelligent endpoints
Answer: A, D, F
Get certified Cisco 350-030 is a guaranteed way to succeed with IT careers.We help you do exactly that with our high quality Cisco 350-030 Certification Certified Information Systems Security Professional training materials.